Säljstart i april samt prisexempel!

Arbetet med att få alla detaljer på plats för Glimmervyn pågår för fullt! Många är nyfikna på både priser, lägenheter och hur försäljningen kommer genomföras. Även om inte all fakta är spikad så vill vi ge er en inblick i hur projektet utvecklas hittills. Projektets hemsida är nu uppdaterad med bofaktablad. På dessa framgår mer detaljerad information om alla olika lägenheter.

För att ge en fingervisning har vi tagit fram två exempel på hur vi planerar att prissätta lägenheterna. Det ena är en tvåa på andra våning, detta är en av de billigaste lägenheterna i projektet. Vi har även ett exempel högre upp i huset, en trea på femte våning med fin utsikt över Apelviken och havet. Båda exemplen är varmhyra där uppvärmning av lägenheten samt vattenförbrukning ingår i månadsavgiften. Hushållsel och varmvattenförbrukning mäts och faktureras separat.

Två rum och kök om 43,5 m2 på våning två med balkong.
Prisexempel: 1 350 000 kr
Avgift: 2 253 kr/mån

Tre rum och kök om 77,5 m2 på våning fem med utsikt över Apelviken och havet.
Prisexempel: 2 735 000 kr
Avgift: 4 009 kr/mån

Notera att detta är prisexempel enligt nuvarande planering av projektet. Innan allt är helt bestämt kan ändringar fortfarande förekomma.

Vi får väldigt mycket frågor om hur försäljningen kommer att gå till. Här är vår målsättning att vi ska erbjuda alla som har ställt sig i kön all information och god tid på sig att analysera och ställa frågor innan ett beslut om köp behöver tas. Vår förhoppning är att i början av april ha all information färdig och då kunna bjuda in till ett informationsmöte. Vi vill sedan nyttja hela april till att svara på frågor om projektet, träffa kunder och gå igenom allt som man behöver veta inför ett beslut om flytt. I slutet av april tänker vi oss sedan starta försäljningen i turordning efter intresseanmälan. Av praktiskt skäl kommer vi vilja att alla bekräftar sitt intresse under april månad, så att vi vet vilka kunder som ska behålla sin plats i kön och bli kontaktade när vi påbörjar försäljningen.

Vi håller er uppdaterade så fort vi har mer information.

Med vänlig hälsning
MTA, Trollängen, Midhem och Fastighetsbyrån

2019-04-28T21:51:17+02:00